Důležitá informace pro rodič účastníků LVK 2022
Z epidemiologických důvodů jsme byli nuceni zkrátit lyžařský kurz o jeden den, to je do 18.2.
Začínáme tedy v neděli 13.2. Při odjezdu účastníci předloží negativní výsledek PCR testu nebo potvrzení o prodělání nemoci v posledních 30 dnech.
Po ubytování v Herlíkovicích jdeme na oběd a pak hned na svah.
Končíme v pátek 18.2. obědem. Odjezd je naplánován na 13:00 hod a příjezd do Kralup před školu na přibližně 16:00 hod.
Přesný důvod zkrácení kurzu: Pokud by při následném pondělním testování ve škole byl zaznamenán pozitivní záchyt, museli by do karantény všichni účastníci kurzu. Pátečním ukončením kurzu je splněna podmínka posledního kontaktu mezi všemi zúčastněnými delší než dva dny a případná karanténa se na ostatní nevztahuje.
Zkrácení kurzu bude samozřejmě zahrnuto do celkového vyúčtování a bude všem účastníkům vráceno po zaplacení všech nám fakturovaných nákladů.
V Kralupech nad Vltavou dne 31.1. 2022
Mgr. Martin Luksík
LVK - seznam věcí 2022 (Velikost: 441.28 kB)
Pokyny pro rodiče – LVK Herlíkovice 13. - 19. 2. 2022 (Velikost: neznámá)
LVK Herlíkovice: 13. – 19.2. 2022
Předběžné přihlášky přijímá vedoucí kurzu Ing. Laurová do pátku 17. 9. 2021
Místo: Herlíkovice
Odjezd: neděle 13.2.2022 od ZŠ V. Havla
Příjezd: sobota 19.2. 2022 k ZŠ V. Havla
Cena: 6 500 Kč (cena zahrnuje kompletní náklady – ubytování, strava – plná penze, permanentka, doprava, příp. lyžařský instruktor)
Vedoucí LVK Ing. Lucie Laurová, kontakt pro další případné dotazy tel: 311284967, 311284944
e-mail: lucie.laurova@zsrevolucni.cz.
V případě většího počtu přihlášených budou stanovena kritéria účasti, která zveřejní ředitel ZŠ.
Prohlašujeme, že máme zájem, aby se naše dítě______________________, žák/yně VII.A, B, C, VIII.A, B, C
zúčastnilo LVK (Herlíkovice, termín 13.2. – 19.2.2022 ), a předběžně ho přihlašujeme.
Mám zájem o LYŽE - SNOWBOARD
V ___________ dne __________ podpis rodičů
Copyright © 2015 - 2022 | ZŠ Revoluční &  
Vitalex Computers s.r.o.
- Tvorba školních webů | Prohlášení o přísupnosti | Cookies